sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. joulukuuta


ASUKUVIAAA!

Ihan kohta on jouluuuuu...Joo oon aika innoissani! Oon nyt paljastunu varsinaiseks jouluihmiseks. En tienny ennen olevani tällänen himokoristelija ja tunnelmoija ihminen. Mutta joulun tulo on siis kiva juttu mutta ei kiva juttu on lumi. Lumi itsessään on mun mielestä iiihanaa(kuinka yllättävää) mutta kun sitä ei ole!!! Välillä sitä tulee ja sitte se taas sulaa pois:( Toive ois siis sille joka näitä sää oloja mahdollisesti säätää niin että jospa jouluksi ees saataisiin pysyvää lunta...kunnolla!

Mutta ei siitä hössötyksestä sen enempää, voin tehä vielä vaikka erillisen jouluhössötys postauksen mun huoneen koristeluista ja muusta kivasta:)

Näissä kuvissa mun asu on hyvin hyvin hyvin rento. Kröhöm...rennon siitä tekee erityisesti toi mun raks yöpaitani jonka oon josku löytäny uffista. Niin siis se tosiaan on mun yöpaita mut ajattelin aamul vaa et no vitsi et tää on kyl kiva et kai tätä voi muutenki pitää ni päätin sitte jättää sen päälle ja vetästä farkut jalkaan:) Kengiks valitsin mun Dr. Martensit jaa hiukset kiepsautin taas tolle mun luottokiehkuralle. Ja tottakai mulla nyt mun lempihuivi pitää olla päässä kerta on koko asu tällästä mun lempparivaate linjaa.

Jaa eipä sitten muuta:)

http://lookbook.nu/sannica

Christmas is comiiiiing...yeah I am pretty exited about it! This year I have realized that I am a proper Christmas person. I have been decorating my room and I have waited Christmas soooo long. BUT NOW IT'S COMING!! But another thing that I am always exited in December...SNOW(yeah I know, so surprising) but here were I live we don't have a proper snow jet!! Have been couple of days when we have got a little white on the ground but it has every time melted away:( Now I hope that we could get snow even for Christmas!:)

But now I don't talk about Christmas anymore, next I am going to do a post about my room and everything else nice:)

In these pictures my outfit is reeeally comfortable. Haha...actually the thing that makes it so comfortable is that shirt...it's  actually my nightshirt! Yeah it really is my nightshirt but in the morning I just thought that well this is really nice and I guess I can wear it in the daytime too so I left it on:) For the shoes I chose my Dr. Martens and put my favorite jeans on. And of course I had to wore my favorite bandana, the red one:)

And that's it I guess, next time:)

http://lookbook.nu/sannica

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti