sunnuntai 29. syyskuuta 2013

29. syyskuuta

Terve!

Mulla on nyt varmaan viimisen vuoden ajan ollu ajatuksena ruveta pitää omaa blogia. Nyt mä vihdoin päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja päätin tehä tän. Tästä se lähtee!

Mä rakastan 50-lukua ja ihailen sen ajan pukeutumistyyliä. Mä inspiroidun tosi paljon sen ajan leffoista ja musiikista. Vaateostokset ja mitä mahtavimmat löydöt mä teen useimmiten Uffeista, "normikaupoissa" en käy enää juuri ollenkaan. Mun tyylin perusta on aika lailla kampaukset joita teen ja niistä saan usein paljon inspiraatiota mun asuihin. Lisäks mulla on melkonen addiktio Converseihin ja en oikeestaan paljon muita kenkiä käytäkkään. Ne kuuluu myös vahvasti mun tyyliin. Tän päivän kuvissa mulla on melko "normit", jonkin verran mun tyylistä poikkeavat vaatteet.Tulevissa postauksissa tulee varmasti näkymään mun tyyli vahvemmin ja selkeemmin mutta tällä kertaa mä valitsin mun asun mun kovakärkisten innoittamana. Oon harrastanu balettia kymmenisen vuotta jonka takia kaapista löytyykin läjä kovakärkisiä ja keksin sitte käyttää niitä näissä kuvissa:)

Toivon että joku inspiroituu mun blogista ja postauksista! Lisäks mua voi seurata lookookin kautta. Lookbookkiin löydette linkeillä joita laitan näihin blogi postauksiin!

Heissulivei, ens kertaan!LOOKBOOK: http://lookbook.nu/sannica

                                         

2 kommenttia: