maanantai 14. lokakuuta 2013

14. lokakuuta

Moikka!

Koska nyt on ruvennu jo ilmat kylmenemään niin mä tarvitsin uuden lämpösen villakangastakin. Jotenka päätin viettää shoppailu päivän. Löysin tän iihanan hupullisen villakangas takin Aleksi 13:sta ja se oli vieläpä alennuksessa. Mä en ikinä löydä mitään näin hyvää alennuksesta mutta tän takin sain 70 eurolla! Ja tossa on huppu, joka on tooosi hyvä juttu, sillä nää mun hiustyylit on sitä sorttia että näihin ei voi oikeen pipoa yhdistää jolloin pää jäätyy ja korvat tippuu päästä! Ei kiva! Nyt mä voin siispä talvesta huolimatta pitää tälläsiä kampauksia, koska huppu:) Jos siis ite pohditte että mitäs tekis jos ei halua/voi pipoa käyttää niin ostakaa ihmeessä hyvä takki jossa on iso huppu, se suojaa hyvin tuulelta eikä pilaa kampausta.

Löydettiin me myös mun poikaystävälle toosi kivat "talvi converset". No joo ei ton ees tarttis olla lainaus merkeissä, koska ne on oikeesti lämpöset. Siis sellaset mustaa nahkaa olevat Chuck Taylor  Converset joissa on pehmee karvavuori. Rupesin sitte himoitsee sellasia ittelleni ja niinhän siinä sitte kävi että ne piti lopulta lähteä ostamaan mullekki.


Tunnen itteni niin vapaaks ja rentoutuneeks kun koeviikko loppu ja syysloma alko! Ihanaa ku voi vaan tulla ja mennä ja chillailla vaa ja tehä mitä lystää, kellosta niin välittämättä. Tällästä tällä kertaa, kohta tulossa postaus liittyen mun huoneeseen ja sen sisustukseen! Hihii toivottavasti tykkäsitte:)

5 kommenttia:

 1. Love the X-hi chucks!!!

  VastaaPoista
 2. Hei miten sä oot oikein löytäny ton sun tyylisi? kun must on nii hienoo et ihmiset osaa olla just sellasii ku ne haluu olla ja ei toki tarvitse vastata jos se sun vastaus olisi jotain henkilökohtaista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi:)
   Kiva kun kysyit, tosin en oo oikeen varma osaanko tähän mitenkään hienosti vastata.
   Mun isosisko on aina ollu mun roolimalli ja siltä oon saanu varmuutta omaan tyyliin ja siihen että uskallan ja haluan näyttää ja pukeutua just niinku haluan. Yläasteen ajan mä enemmänkin vasta hain mun tyyliä ja yritin löytää just sen mun jutun. Sitte tossa varmaanki reilu vuosi sitten mä tajusin että oon aina ollu kiinnostunu ja tykänny 50-luvun tyylistä. Fiftari tyylistä tuli sitte se just mun juttu mitä olin kaivannukki. Oli kiva kun kysyit, vastaan mieluusti tällaisiin kysymyksiin. Toivottavati sait tästä mun pitkästä selostuksesta jotain tolkkua:)

   Poista
 3. Hello Sanni,

  I'm Valencia, the community manager of WhatIWear. I checked out your blog, and I think your style is awesome! It should be seen by more people! That's why I'd like to invite you to WhaIWear.com. With 900.000 page views a month, WhatIWear.com is the leading street style website in Asia. Plus, we're still growing, so it's perfect for rising fashionistas to have their chance to SHINE at the spotlight.

  Maybe you can post these pics as your first looks on WhatIWear? I bet our members will be rooting for you as well!

  We cannot wait to see your awesome style.
  Click www.whatiwear.com to get started.


  See you soon,
  Valencia
  Community manager

  VastaaPoista